כיצד להקים עסק לפיתוח אפליקציות לנייד בהשקעה קטנה

רוב האנשים שמתכננים להמציא את החברה לפיתוח יישומי iOS שלהם בדרך כלל חושבים שהם יתחילו מיד להרוויח פי שניים עבור חצי מהעבודה שבה הם משתמשים כדי לבצע את העבודה הרגילה שלהם. יש אנשים שמתמזל מזלם, אבל לא לכולם יש מזל כזה. לפני שאתם נכנסים לעולם היזמות, יהיה טוב שתוציאו תוכנית עסקית מוצקה והבנה נכונה של איך פועלת תעשיית פיתוח האפליקציות לנייד.

להלן מספר העצות שיעזרו לך להקים את העסק שלך לפיתוח אפליקציות לנייד:

הירשם כמפתח: בואו נתחיל עם היסודות, כלומר השגת גישה לחנויות האפליקציות של אנדרואיד ו-iOS. מכיוון שגוגל ואפל הן אחת השחקניות הגדולות בשוק, חיוני שתירשם תחילה לשתי החנויות הללו. לאחר השלמת האפליקציה, עליך להגיש אותה לשתי חנויות האפליקציות הללו וכל חברה תבדוק את האפליקציה שלך לפני שתהפוך אותה לרשמית בחנות שלה. תהליך הבדיקה כולל בדיקה של איכות האפליקציה, ממשק וכו’. וודא שאינך מטמיע תוכנות זדוניות או דואר זבל באפליקציה.

לאחר שהאפליקציה שלך תתקבל בחנות האפליקציות, האפליקציה שלך תופיע רשמית בחנות שלה, ותקבל 70% ממחיר המכירה, ושאר הסכום יישמר על ידי חנויות האפליקציות. על מנת להיכנס למשחק, עליך להירשם לתוכנית המפתחים של אפל ל-iOS שעולה 99$ לשנה ולאנדרואיד צריך להירשם לקונסולת המפתחים שבה יש עמלות חד פעמיות של 25$.

כובעים נוספים לחבוש: ניהול עסק משלך פירושו גמישות רבה יותר בזמן שלך, אבל זה גם מביא תחומי אחריות שונים שאתה צריך לטפל בהם ביעילות. לדוגמה, אם פתחת את העסק שלך על בסיס בעלות יחידה, אתה צריך להתמודד עם דברים שונים כמו בדיקות אפליקציות, עיצוב, אינטראקציה עם לקוחות, שיווק ואפילו צריך לטפל בעניינים המשפטיים הקשורים לבעלות על אפליקציות וחוזים.

אם יש לך תקציב טוב, אז אתה יכול לשכור מפתח אפליקציה ל-iOS שיעצב, יפתח ויבדוק את האפליקציה בשמך כדי שתוכל לטפל כראוי במשימות השיווק והמשפטיות. חוץ מזה, אתה יכול גם להקים את העסק שלך על בסיס שותפות ולנצל את מלוא היתרונות של משאבי הון וכוח אדם מאוחדים.

בנה את האפליקציה שלך: אם יש לך תקציב קטן ויש לך ידע טוב בתכנות או קידוד, אז אתה יכול לכתוב את האפליקציה בעצמך. להלן ארבעה כלים שיעזרו לך לבנות אפליקציה עשירה בתכונות:

Appery.io- קצת מסובך למתחילים, הכלי הזה מכיל שילוב מצוין של שירותי נתונים עם אפליקציות. Appery.io מגיע עם תוכנית חינמית המאפשרת מקסימום שלושה עמודים ומשתמש אחד. ובשלב הראשוני מספיקים שלושה עמודים, כדי להתחיל.

Good Barber- הכלי הזה מגיע עם חבילת ניסיון חינם ל-30 יום ולאחר מכן, אתה בוחר את תוכנית הפרימיום שלהם החל מ-$16 לחודש. מה שמבדיל את הכלי הזה מאחרים הוא האלמנטים העיצוביים שלו, שילוב הגוגל של גופן והרבה סמלים לבחירה. חוץ מזה, אתה יכול גם למצוא מספר הדרכות מקוונות וסמינרים מקוונים הקשורים לכלי זה.

אפי פאי: אתה יכול ליהנות מהשירותים החינמיים של הכלים האלה אם אתה נותן להם להציג מודעות באפליקציה שלך, אחרת אתה יכול לשדרג לתוכנית ללא פרסומות שמתחיל מ-$7 לחודש. Appy Pie מגיע עם קטגוריות אפליקציות מוגדרות מראש כמו מסעדות, בנקאות, רדיו, שיתוף תמונות וכו’. מלבד זאת, הם מציעים גם מגוון רחב של תכונות שבאמצעותן ניתן להוסיף פונקציות שונות כמו מיקום GPS, הודעות דחיפה ועוד הרבה יותר.

סלט משחק: אם אתה מתכנן ליצור משחק נייד אז הכלי הזה מושלם בשבילך. לרוב ספקי שירותי פיתוח אפליקציות אנדרואיד יש את הכלי הזה. הגרסה החינמית של הכלי הזה מורכבת ממודעות, אבל יש גרסה של $299 שמסירת מודעות לחלוטין ומאפשרת רכישות בתוך האפליקציה לזמינות. אם אתה רוצה להרוויח כסף באמצעות רכישות בתוך האפליקציה, אז הכלי הזה יעזור לך להוסיף תכונה זו למשחק שלך.

בדיקה, בדיקה ובדיקה חוזרת: לפני שאתה שולח את האפליקציה שלך לחנות האפליקציות, יהיה טוב שתבדוק את האפליקציה שלך כראוי. זה משהו שאתה לא יכול לעשות את זה בעצמך; אתה יכול לבקש מחבריך להפעיל את גרסת הבטא של האפליקציה שלך ולהורות להם לספק לך את הפרטים המתאימים של כל בעיה, פיגור או באג שהם זיהו בזמן השימוש באפליקציה.

חוץ מזה, אתה יכול גם להפעיל את הגרסאות המוקדמות של האפליקציה שלך המורכבות מתכונות מוגבלות. בכך תקבל תגובה בזמן אמת הקשורה לפונקציונליות ולממשק המשתמש של האפליקציה שלך. אתה יכול גם לשכור מפתחי אפליקציות אנדרואיד שיבדקו את האפליקציה בשמך.

שלח את האפליקציה שלך לחנויות האפליקציות: לאחר בדיקה ובדיקה חוזרת של האפליקציה שלך, זה סוף סוף הזמן להגיש את האפליקציה שלך לחנויות האפליקציות המתאימות. לאחר ששלחת את האפליקציה שלך, היא תיבדק על ידי המפתחים העובדים עבור חנות האפליקציות. זמן ממוצע שלוקח לבדיקת אפליקציה הוא 13 ימים. אם האפליקציה שלכם מצטיינת במבחני האיכות של חנות האפליקציות, אז הם ירשמו את האפליקציה שלכם בחנות שלהם, ותקבלו מייל ברוכים הבאים לגבי קבלת האפליקציה שלכם.

שיווק האפליקציה שלך: כדי להגדיל את מספר ההורדות וההתקנות הפעילות חיוני שתקדם את האפליקציה שלך באמצעות ערוצי שיווק שונים. אתה יכול להתחיל מקידום מפה לאוזן על ידי בקשת החברים ובני המשפחה שלך להוריד ולהשתמש באפליקציה. לצד זה, אתה יכול גם לפרוס טכניקות פרסום במדיה חברתית ולפרט את האפליקציה שלך בדפים שונים שיעזרו לאפליקציה שלך להגיע לקהלים בינלאומיים.

סיכום

בפוסט הזה, תקראו כמה טיפים שיעזרו לכם להתחיל את עסק פיתוח האפליקציות שלכם. לפני שתתחיל, יהיה טוב שתצבור ידע טוב על מגמות שוק מתמשכות וצפויות וגם תמציא תוכנית עבודה מוצקה שתעזור לך להשיג את היעד הרצוי.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *